De Brug schort overleg met Havensteder op vanwege huurbeleid

Het bestuur van De Brug heeft vandaag besloten het overleg met Havensteder tot nader order op te schorten. Een vergadering die voor morgen 20 maart gepland stond is daarom afgezegd.

De reden daarvoor is de reactie van Havensteder op ons advies over het huurbeleid voor dit jaar. Onze boodschap was: matig de huurverhoging! De Brug wist zich daarbij gesteund door talloze reacties van huurders en huurdersorganisaties. Het antwoord van Havensteder op het advies luidde wederom: hartelijk dank voor uw inbreng, maar we kunnen niet aan uw wensen voldoen.

Tot het besluit om het overleg op te schorten is het bestuur niet lichtzinnig gekomen. De relatie met Havensteder is over het algemeen goed. Maar wanneer met adviezen over een dermate belangrijk thema jaar op jaar niets gedaan wordt, moet je als vertegenwoordiger van alle Havensteder-huurders zeggen: tot hier en niet verder. Wij gaan er vanuit dat dat wij op uw steun als huurders en/of huurdersorganisaties kunnen rekenen.

Heeft u hierover vragen of wilt u uw mening met ons delen? Neem dan contact op met onze voorzitter Wim Martens via info@shadebrug.nl.

Vorige
Vorige

De Brug en Havensteder komen weer nader tot elkaar

Volgende
Volgende

Interview voorzitter De Brug met Woonbond over prestatieafspraken