Havensteder Doet!

Op zaterdag 7 oktober organiseren we een nieuwe Havensteder Doet! Waarom? Omdat we graag iets extra’s willen doen. Samen met u en voor uw buurt! Heeft u een goed idee voor uw buurt? Kent u andere bewoners met leuke plannen? Laat het ons weten!

De handen uit de mouwen
Op 4 oktober 2016 vond de eerste editie van ‘Havensteder Doet!’ plaats. Huurders én medewerkers van Havensteder staken gezamenlijk de handen uit de mouwen. Op acht locaties in Rotterdam en Capelle waren we enthousiast aan het schilderen, wieden, planten en schoonmaken. Het resultaat? Een fijnere woonomgeving en blije gezichten.

Heeft u een idee dat we samen kunnen beet pakken?
‘Havensteder Doet!’ is een mooi voorbeeld van samen denken, samen doen. Het is niet alleen gezellig en laagdrempelig, ook is het resultaat direct zichtbaar. Heeft u een idee dat we in oktober samen kunnen beetpakken? Zoals het opknappen van de gezamenlijke binnentuin, het opfleuren van de galerij, het portiek schilderen, of het opknappen van een activiteitenruimte? Laat het ons weten!

Aanmelden
Heeft u ideeën om uw woonomgeving te verbeteren? Meld uw idee voor 1 juli aan bij uw woonconsulent of wijkbeheerder of via havenstederdoet@havensteder.nl. Voorwaarde is dat er minimaal vijf bewoners mee doen en dat de klus door vijftien mensen in een middag kan worden uitgevoerd. Havensteder heeft acht wijkteams, ieder wijkteam kiest uit de aanmeldingen één initiatief. Voor meer informatie en overige voorwaarden kijkt u op www.havensteder.nl.

Alvast bedankt voor uw hulp en wie weet gaan we in oktober samen met u aan de slag!

(Dit is een oproep van Havensteder. De Brug stelt u hier enkel van op de hoogte. Dit bericht mag u met anderen delen)