Huurderscommissaris stelt zich voor

Hallo! Mijn naam is Maartje Brans. Sinds 1 september 2023 ben ik lid van de Raad van Commissarissen  (RvC) bij Havensteder. Ik zit in de RvC op voordracht van de huurderskoepel De Brug.
Ik werk bij Netbeheerder Alliander als directeur Innovatie. Daarvoor werkte ik 13 jaar bij  woningcorporatie De Alliantie. Daar was ik onder andere directeur Vastgoed Onderhoud en Verduurzamen.  
Ik waardeer het zeer dat ik het vertrouwen heb van het bestuur van De Brug om de komende vier jaar commissaris te zijn bij Havensteder. Ik ben commissaris op voordracht van De Brug. U vraagt zich misschien af wat dat betekent. Huurdersorganisaties van woningcorporaties hebben het recht een commissaris voor te dragen. De Woningwet bepaalt dat minstens een derde van de commissarissen benoemd is op voordracht van de huurdersorganisatie.
Als commissaris ben ik onafhankelijk. Bij besluitvorming neem ik de positie van de huidige en toekomstige huurders van Havensteder mee. Ik draag graag bij aan goed wonen, voor huurders van nu en in de toekomst. Ik zet mijn voelsprieten uit en heb regelmatig contact met het bestuur van De Brug. Verder gaan we als RvC regelmatig met Havensteder op werkbezoek om projecten te bezoeken en huurders te spreken.

Ik heb er veel zin in en hopelijk tot ziens!


Vorige
Vorige

Prestatieafspraken 2024-2025 Rotterdam

Volgende
Volgende

Sociaal Statuut Rotterdam