Bestuursleden Steve Fok en Arjan de Braal nemen afscheid

Per 1 september 2023 leggen ze hun bestuurstaken bij De Brug neer: voorzitter Steve Fok en secretaris/waarnemend penningmeester Arjan de Braal. Met veel plezier en enthousiasme behartigden zij jarenlang de belangen van de huurders van Havensteder. Nu is het tijd om het stokje over te dragen. 

Steve trad in 2015 toe tot het bestuur van De Brug, Arjan twee jaar later. Samen met de andere bestuursleden werkten zij aan het verbeteren van de basis, om een nog steviger gesprekspartner te kunnen zijn namens de huurders. Steve: “De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een steeds professionelere partij. We staan ons mannetje in huisvestingsland. Niet alleen inhoudelijk, maar ook in de manier waarop we overleggen met Havensteder en andere partijen in ons netwerk. Daar kunnen we met elkaar trots op zijn.”

Werk voortzetten en uitbouwen
Steve en Arjan vinden dat nu het moment is aangebroken om een stap opzij te zetten. “We geven het huidige bestuur de ruimte om het werk van De Brug voort te zetten en verder uit te bouwen”, zegt Arjan. “Dat is aan hen volledig toe te vertrouwen. Met de al langer zittende bestuursleden blijft het kennis- en ervaringsniveau van het bestuur geborgd. Bovendien is het bestuur eind vorig jaar uitgebreid met een aantal zeer betrokken en competente nieuwe bestuursleden. We realiseren ons dat er nooit een ideaal moment is om op te stappen, maar dit bestuur zal het belangrijke werk van De Brug zeker kunnen continueren.”

Vorige
Vorige

Reactie op berichtgeving Nieuwsuur

Volgende
Volgende

Gebonden handen